MENU
3 gangen keuze menu
Om het jaar goed te beginnen word dit menu vergezeld met uitgebreide banchan, bijgerechten welke kenmerkend zijn voor een Koreaanse tafel!
Vooraf: Chef’s Choice
Hoofdgerechten:
Bulgogi van dungesneden runderrib – geserveerd met ssam, ssamjang (slabladeren en bbq saus) en gestoomde rijst
of
Daejibulgogi (Jeyuk bokkeum) – dungesneden pittig buikspek – geserveerd met ssam, ssamjang (slabladeren en bbq saus) en gestoomde rijst
of
Dolsot bibimbap winterversie – o.a. (gedroogde) koreaanse namul: varenscheuten (gosari), rettich (mu), aubergine (gaji) , shii take, beef bulgogi en gebakken spiegeleitje gedrapeerd op gestoomde rijst. Geserveerd met Inza’s bibimbapsaus en in hete dolsot voor een krokant korstje. Vega = afgetopt met een spiegeleitje
of
Haemul Sundubu Chigae – soft tofu stew met garnalen, clams, mosselen
*Alle hoofdgerechten komen met banchan
Toe
Hotteok met ijs – met bruine suiker, kaneel en walnoot gevuld warm pannekoekje, vers gedraaid roomijs
of
Tarte tatin van Koreaanse peer
€30,- pp



Reserveren


